Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Aan niemand vertellen (lois #1) – Simone van der vlugt.

Aan niemand vertellen

Achterklep:

Lois is een jonge rechercheur Moordzaken, afdeling Noord-Holland Noord. Op het eerste gezicht leidt ze een overzichtelijk even, ze heeft een eigen appartement in het centrum van Alkmaar en een uitdagende, spannende baan. Als op een mistige novemberavond het verminkte lichaam van een man wordt gevonden, worden Lois en haar collega op deze bizarre zaak gezet. De eerste naspeuringen lijken nergens toe te leiden. Het slachtoffer, David Hoogland, was een vrolijke basisschoolleraar met een leuke vriendin en een brandschoon verleden. Niemand kan echter het foldertje van de kunstexpositie van Maaike Scholten verklaren, dat wordt gevonden in Davids broekzak. En wie is Tamara, de vrouw zonder achternaam, die telkens opduikt?

Mijn mening:

Een leuk spannend boek, waar langzaam de spanning word opgebouwd. Het blijkt een trilogie te zijn van dit boek. Dit is het eerste deel. Ben natuurlijk ook nieuwsgierig naar haar andere twee delen.
Heb er zeker van genoten, de personelijk inkijk van hoe Lois werkt en haar prive leven in elkaar zit is zeker interessant.

Wat heeft Tamara met de zaak te maken? Zal Lois en haar collega’s de zaak echt oplossen?
Daarvoor zal je het boek zeker moeten lezen.

Ik heb er erg van genoten, want hou wel van thrillers om die af en toe tussen romans en waargebeurde verhalen te lezen.
Zodra ik de andere delen heb gelezen komen die ook op deze blog te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *