Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

1000 vragen aan jezelf (82).

Hallo lieve lezers.

 

  1. Hoe had je liefdesleven er ook uit kunnen zien?

Geen idee ben blij hoe de mijne is. Dit jaar veertien jaar samen en elf jaar samenwonend. We hebben niks te klagen met elkaar.

 

  1. Heb je weleens een kaarsje voor iemand gebrand?

Ja voor mijn oma’s en opa’s en alle mensen dat helaas vroeg zijn komen overlijden. Ook een kaarsje voor mijn kindje dat ik op mijn zestiende ben verloren door een miskraam.

 

  1. Hoe vaak per week eet je je favoriete snack?

Mijn favoriete snack is vaak fruit en af en toe chips en chocolade.

 

  1. Ben je altijd oprecht blij voor een ander?

Ja altijd, ik gun iedereen evenveel als ikzelf. Als een ander meer succes heeft als mij is het ook net zo leuk. Ik cheer wel mee. Deze personen zullen ook vast en zeker onzeker zijn in hun eigen zaak.

 

  1. Ben je weleens geweldig genoemd?

Ja en vind het soms moeilijk om het zelf te zien.

 

  1. Waarvoor sta je elke ochtend weer op?

Om de vogels te horen fluiten, Liefde van mijn leven bij mij te hebben, dat wij gezond zijn zo ver het kan.

 

  1. Zou je in een ander land willen wonen?

Vroeger altijd wel in Amerika ofzo, maar tegenwoordig gewoon in Nederland want onze zorgstaat is toch wel een goed ding. Natuurlijk zijn er dingen dat beter zou kunnen. We zouden best wel meer bewust wezen hoe goed wij het in Nederland hebben. Oke er is armoede ( vallen er zelf ook onder). We blijven niet bij de pakken neer zitten. We gaan altijd door.

 

  1. Hoe gedraag je je als je nerveus bent?

Ga ik aan mijn nagels en haar zitten. Weet ik geen houding te geven.

 

  1. Wijk je weleens af van je vaste route naar je werk/school?

School en werk heb ik niet, Ik werk thuis met schrijven en tekenen (hierin ben ik bezig met een RedBubble webshop te openen) moet daarin nog mijn art digitaal maken en misschien beetje bewerken. Daarin ben ik druk mee. Ben ook nog steeds druk bezig met Herschrijven van Samen staan we sterk! met het derde verhaal. Maar nu vooral aan het werk aan mijn website, zoals duizend vragen aan jezelf nu. Wrap up nog maken van de komende maanden. Heb wel vaste routes naar de supermarkten om daar te komen.

  1. Welke garanties heb je in je leven?

Geen enkele, elke dag dat je leeft is er weer eentje.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *