Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

1000 vragen aan jezelf (78).

Hallo lieve lezers.

 

  1. Van wie raakte je onlangs enorm onder de indruk?

Van mezelf omdat ik toch wel goed kan tekenen. Maar is nu niet de hoogste prio dit jaar. Ga wel tekenen maar niet om dingen voor verkoop te maken.

 

  1. Ben je een goede rolmodel?

Hoop het, op schrijf en leesgebied sowieso wel.

 

  1. Welke traditie is overschat?

Kerst pff was blij dat het klaar was. Voor de kerst was ik er al klaar mee.

 

  1. Pak je je cadeautjes altijd mooi in?

Doe mijn best altijd wel en leer dankzij tiktok enz nog steeds meer bij hoe mooier inpakken. 

 

  1. Wat vind je van het koningshuis?

Zou heel wat schelen als ze belastinggeld betaalde, daar hou ik het vooral op. Voor de rest niet echt ermee bezig. Enige van de koninklijke familie waar ik mee te maken heb is Prinses Lourentien vanwege stichting lezen dat ik volg omdat leesplezier en onderwijs hierin erg belangrijk erin vindt en dat het voor iedereen haalbaar moet zijn om te kunnen schrijven en lezen. Zal hier nog wel eens een artikel over wijden en niet onder noemer van onderwijs.

 

  1. Welk cijfer zou jij je leven willen geven?

8 het kan altijd beter, ben daarin ook nog steeds hard voor aan het werk.  Zowel met tekenen als dit soort artikelen te schrijven. Ook achter de schermen met mijn boeken waar ik dit jaar sowieso verder mee wil gaan. Zou ook zeker schelen als deze challenge klaar is.

 

  1. Maak je makkelijk contact met anderen?

Ja ben heel sociaal. Ondanks de kleine netwerk ( vind ik) ben ik een tevreden persoon met de mensen om mij heen.

 

  1. Wanneer heb je voor het laatst iets nieuws geleerd?

Leer elke dag nog bij. Nieuwe technieken en hacks haha.

 

  1. Hoe hoog is het muurtje om je hart?

Niet zo heel hoog, Was jaren wel heel hoog. Enige muur is dat mensen respect voor mij moeten hebben. Hebben ze het niet moeten ze gewoon wegblijven. Ik heb voor iedereen respect en accepteer iedereen. Moeten ze ook bij mij doen.

 

  1. Doe je weleens dingen tegen je zin?

Ja wie doet dat niet. Het leven bestaat niet altijd uit fijne dingen om te doen. Vindt het werken aan mijn website en boeken ook veel leuker dan de huishouding doen en boodschappen. Maar het moet wel gebeuren.

 

Volgende week weer een nieuwe deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *