Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

1000 vragen aan jezelf (74).

Hallo lieve lezers.

 

  1. Denk je lang over beslissingen na?

Ligt aan de keuzes wat eraan gedaan moet worden. Sommige beslissingen hebben gewoon meer tijd nodig om alles op een rijtje te zetten en dan een keuze te maken. Bepaalde beslissingen is het ook een stukje je eigen zelfliefde. Je eigen grenzen goed aangeven. Dit jaar staat voor mij voor meer zelfliefde en grenzen goed aan blijven geven. Natuurlijk mijn eigen doelen echt te gaan behalen vooral op mijn schrijfwerk. Ben met sommige projecten al aantal jaren bezig en daar mag zeker een schot in de zaak komen. Ga dit jaar sowieso verder met mijn project Samen staan we sterk! herschrijven en Het meisje en haar passie manuscript verder vanaf hoofdstuk 15 en in de outline enz een datum plannen ( als ik het haal natuurlijk) de eerste versie af krijg.

 

  1. Ben je weleens de bioscoop uitgelopen voor het einde van de film?

Nee.

 

  1. Om welke ongepaste grappen lach je stiekem toch?

Nee kan het vaak niet waarderen. De ander kan het als grap zien maar een ander als pesten. Dus Nee kan het niet waarderen.

 

  1. Horen de slechte dagen ook bij het leven?

Ja dat maakt ons sterker om door te gaan zetten. Ik heb zoveel slechte dagen gekend.

 

  1. Wat zou er in jouw gebruiksaanwijzing moeten staan?

Geen idee eigenlijk.

 

  1. Hoe groot is onze vrije wil?

Groot, we kunnen alles worden als we dat willen.

 

  1. Welke cursus wil je graag nog volgen?

Dat is nogal een lijstje, eerst wil ik Duits helemaal gedaan hebben en dan verder met Engels, dan wil ik nog Frans leren. Daarna ga ik wel zien wat ik dan ga doen op de app Duolingo.

 

  1. Maak je soms grappen ten koste van jezelf?

Nee want je hersenen zien het niet als grap en nemen het als waar aan.

 

  1. Welke bloemen koop je het liefst voor jezelf?

Rozen, Ik hou van deze bloemen.

 

  1. Welke dierlijke eigenschap zou je wel willen hebben?

Geen idee eigenlijk.

 

Volgende week weer een nieuwe deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *