Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

1000 vragen aan jezelf (72).

Hallo lieve lezers.

 

  1. Hoe snel wijk je van de geijkte paden af?

Niet.

 

  1. Wat is het beste gevoel ter wereld?

Van jezelf houden, Verliefdheid en natuurlijk houden van.

 

  1. Wat doe je meestal om drie uur ‘s middags?

Bellen met mijn vriend als hij leeg is met de bus.

 

  1. Met welke beroemdheid zou je goed kunnen opschieten?

Aaron Carter, helaas leeft hij niet meer. Hij had zoveel pijn in zijn ogen en als je goed naar zijn liedjes luistert. De liedjes uit 2018 hoor je de pijn en onbegrip dat hij voelde. Ik voelde helemaal met hem mee.  Zijn ogen waren echt zijn kijkers naar zijn ziel. Dat zeg ik niet omdat ik als kind ( hij was maar maar 3 weken jonger dan ik) verliefd op hem was. Ik mis zijn lives op tiktok zeker weten. Ik was namelijk in een van zijn laatste lives geweest. De dag daarna hoorde ik dat hij er niet meer was. Dat was wel een schok toen. Heb ondertussen contact met de zus van Melanie waar Zelda woont. Zelda heeft Aaron gemist en heeft er echt om gerouwd.

 

  1. Wat zou je serveren op een high tea?

Cake, taartjes, bonbons enz.. Thee en koffie. Laatste met mijn moeder, zusjes en tantezeggertjes een high tea gedaan.

 

  1. Wat kun je ook nog prima morgen doen?

Huishouding kan ik altijd opzij zetten zoals stofzuigen en dweilen.

 

  1. Wat doet een wandeling door de natuur met je?

Rust en de vogeltjes horen.

 

  1. Welk lied past het best bij je relatie?

Toen ik je zag van Hero.

 

  1. Hoe ziet jouw ideale wereld eruit?

Vrede op aarde, elkaar in de waarde laten. Leven en laten leven.

 

  1. Wat is voor jou gezelligheid?

Gewoon bij elkaar zijn zonder drank in huis. Eerlijkheid kom je toch het verste mee.

 

 

Volgende week weer een nieuwe deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *