Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

1000 vragen aan jezelf (71).

Hallo lieve lezers.

Daar waren we weer met weer een aantal vragen.

 

  1. Hoe tevreden ben je met je lichaam?

Heel tevreden, dankbaar hoe het eruit ziet. Ik beweeg goed en zorg er goed voor zelfs mijn mentale gezondheid vind ik belangrijk..

 

  1. Als je één muur in je huis een kleur zou geven, welke kies je dan?

Het zal dan roze of oud roze worden, als het aan mijn vriend ligt rood haha.

 

  1. Wat voor leuks heb je gisteren gedaan?

Niet veel bijzonders, het was zondag veel al relaxed want de laatste dag vakantie van de kerstvakantie.

 

  1. Wat doe je als dingen je niet lukken?

Even wat anders doen, doe ik ook als ik een leesdip heb. Gewoon wat anders doen. Tv series of films of tekenen enz. Nu weer dit er is altijd wel iets te doen. Genoeg hobby’s heb ik om te doen. Sommige liggen elke keer langer stil dan nodig. Diamond painting onder anderen blijft weer liggen.

 

  1. Wat is het engste wat je ooit hebt gedaan?

Geen idee eigenlijk. Kom er iedere geval niet gauw op.

 

  1. Zijn mensen graag bij jou in de buurt?

Geen idee, Real life zie ik helaas te weinig mensen dat dicht bij mij staat.

 

  1. Waarvan spijbel je weleens?

Zou niet weten van wat… kan nergens voor weglopen haha. Ben thuis altijd huishouding of voor mezelf aan het werk.

 

  1. Wanneer is de wereld op haar mooist?

Morgens vroeg als de zon opkomst als wij 6 uur wakker worden. De vogeltjes fluiten vind ik het prachtig.

 

 

  1. Waar kwam je onlangs pas achter?

Dat ik best goed in tekenen ben, daar wil ik mij zeker nog in verdiepen om deze hobby beter in te worden. Zodat ik mijn eigen ontwerpen kan tonen op kaarten met mijn gedichten erop. Eigen boekenleggers en dat soort dingen kan maken voor mijn eigen webshop. Maar moet daar eerst beter in vinden. Al krijg ik wel regelmatig complimenten dat het er al goed uit ziet. Maar vind het zelf nog niet goed genoeg om het op kaarten te zetten. Natuurlijk ook Zelfliefde is belangrijk.

 

  1. Houd je van verkleedfeestjes?

Als kind vond ik het heerlijk, tegenwoordig nee. Ben liever mezelf dat is goed genoeg.

 

Volgende week weer een nieuwe deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *