Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

1000 vragen aan jezelf (70).

Hallo lieve lezers.

Het heeft een tijdje stil gelegen deze rubriek. We gaan er nog even goed tegenaan om de laatste aantal vragen wegwerken. Heb er weer goede zin aan. Al had deze aantal allang klaar kunnen zijn. Er kwam prive zaken doorheen waar ik mijn hoofd zeker weten bij moest houden. We gaan er weer goed tegen aan. Hebben jullie er weer zin aan elke maandag ochtend om 10 weer nieuwe aantal vragen voor jullie.

 

691. Naar wie ga je voor wijze raad?

Dat is een goede vraag, ik zou het niet zo gauw weten bij wie ik daarin terecht kan. Denk een oom en tante.

 

692. Wat is het leukst aan thuiskomen?

Wanneer thuiskomen? Werk thuis en doe de huishouden en hou de boel draaiend.

 

693. In welk vak was je vroeger goed op school?

Geschiedenis, Nederlandse taal en Engels.

 

694. Wanneer heb je voor het laatst een baby vastgehouden?

Paar maanden terug, baby van de broer van vriendin vast gehouden en sliep heerlijk in mijn armen.

 

695. Zou je jezelf als vriend willen hebben?

Ja, royaal en trouw en natuurlijk eerlijk. Hou niet van liegen.

 

 

696. Kun je goed wachten?

Ja hoor, ik ben heel geduldig. Ik wacht al tijden dat ik weer kon verder schrijven enz. Alles komt op zijn pootjes terecht.

 

 

697. Voor welk probleem zou je naar een psycholoog gaan?

Ik heb afgelopen jaar bij psycholoog gelopen voor PTSS. Daarom juist minder actief op mijn website. Daar komt nu weer verandering in want ik ga weer knallen als nooit te voren. Ook achter de schermen door te herschrijven van mijn project Samen staan we sterk! en schrijven van Het meisje en haar passie.

 

698. Wat wil je nog leren?

Duits en Engels ( doe het via Duolingo) en nog beter worden in tekenen en waterverf creaties maken. Ga gewoon door met leren en ontwikkelen.Je bent nooit te oud om te leren en elke dag leer je weer bij.

 

699. Waar kun je geen dag zonder?

Boek haha, Heb altijd een boek bij mij in de tas of ereader op mijn nachtkastje.

 

700. Hoe vaak beginnen je zinnen met: ”Toen ik zo oud was als jij…”?

Niet, vroeger geërgerd aan zulke vragen.

 

Volgende week een nieuwe deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *