Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

1000 vragen aan jezelf (50)

Hallo lieve lezers.

We gaan alweer langzaam richting de kerstdagen en het eind van jaar deze maand. Dan doe ik het alweer een jaar deze 1000 vragen aan jezelf. Nooit gedacht trouwens dat ik het überhaupt volhield. Vooral de planning gedeelte is best wel pittig. Gelukkig heb ik een schrift waar ik het allemaal bij hou.

 

491. Is het gras altijd groener bij de buren?

Het lijkt altijd groener bij een ander maar is het vaak helemaal niet. Elk huisje heeft zijn kruisje en iedereen maakt dingen mee waarbij je soms botter reageert op een ander. Wees dus niet te hard voor een ander. Je weet niet wat diegene voelt.

 

492. Wat is je favoriete gezonde snack?

Fruit en groente om te eten.

 

493. Hoe stevig is je handdruk?

Ik vind niet zo stevig maar kan een ander wel anders vinden natuurlijk.

 

494. Schrijf je vaak dingen op om ze beter te kunnen onthouden?

Vooral als het gaat om mijn website zoals cijfers en artikelen wat ik nog wil doen en boeken lezen gedeelte om zo een overzicht te krijgen wat ik eigenlijk nog zou moeten doen. Zorgt voor mij een beetje rust anders wordt ik erg onrustig in mijn lijf.

 

495. Waar heb je voor het laatst ‘ja’ tegen gezegd?

Vitrinekast, voor technisch lego van mijn vriend er mooi erin kon.

 

496. Wat is je favoriete maaltijd van de dag?

Lunch maar ook diner. Heerlijk samen met mijn vriend eten.

 

497. Val je weleens in slaap voor de tv?

Nee eigenlijk niet. Gebeurd iedere geval niet snel en als het wel gebeurd ben ik heel moe.

 

498. Hoe erg is je verzamelwoede?

Niet, geef of verkoop rustig spul wat wij niet meer gebruiken of smijt het weg.

 

499. Houd je je altijd aan je zelfopgelegde schema?

Nee lukt mij helaas nooit. Ik wilde overdag aan de gang met de vragen maar dat lukt niet. Doe het nu dus na het eten.

 

500. Welk kunstwerk heeft grote indruk op je gemaakt?

Mijn eigen gedichten, Dat ik daar heel veel gevoel in kan leggen zonder te veel te zeggen en heel veel gevoel mee overbreng.

 

Volgende week weer een nieuwe deel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *