Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

1000 vragen aan jezelf (48)

Hallo lieve lezers.

 

471. Zou je ook bij je partner blijven als je omgeving haar afkeurde?

Ja dat doen ze nu al. leef er dagelijks mee. Ik ben er totaal niet mee bezig of iemand mijn vriend goedgekeurd of niet. Ik hou van hem en daar draait het om. Was anders niet 12 jaar al samen met hem. Schat ik hou van je.

 

472. Wanneer heb je voor het laatst iets gebakken?

Uhh gebak al hele tijd niet meer. Met deze dure tijden zal het sowieso niet echt snel gaan gebeuren.

 

473. Voor welke gelegenheid was je voor het laatst chique gekleed?

Kerst of op mijn verjaardag geweest vorig jaar.

 

474. Wat is je favoriete uitdrukking?

Goede vraag.. weet ik niet.

 

475. Wat staat er op de laatste foto die je hebt genomen?

Ik zelf haha.

 

476. Vind je het belangrijk om stil te staan bij een bijzondere data?

Ja vooral als het om de datum gaat van mij en mijn vriend. Natuurlijk 4 mei en herdenkingen van de tweede wereldoorlog.

 

477. Wat zou je in een kijkdoos plakken?

Op dit moment geen idee..

 

478. Welke crèmes gebruik je?

Soms dagcrème of nachtcrème.

 

479. Zou je fysiek sterker willen zijn?

Nee, ben al sterk van mezelf als vrouw. Ik til best nog wel aardig wat weg. Heb toen ik in begeleid wonen woonde regelmatig twee grote tassen vol met eten naar huis gezeuld in mijn eentje. Sterk ben ik wel.

 

480. Vind je dat elke dag moet tellen?

Nee maar elke dag is er weer een dat je weer hebt. Elke dag mag je best dankbaar zijn dat je leeft want het kan zomaar over zijn. Niemand heeft er iets over te zeggen wanneer je overlijd. Elke dag is er weer eentje dat je hebt. We mogen als mens daar best wel bewust van zijn. Het leven is niet oneindig en zal het nooit worden.

 

Volgende week weer een nieuwe deel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *