Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

1000 vragen aan jezelf (32).

Hallo lieve lezers.

311. Horen veel drinken en eten bij gezelligheid?

Nee vind ik niet dat het hoort, onder de norm van gezelligheid. Doe lekker met een frisje kan het net zo gezellig zijn. Zelf drink amper tot zelden drank. Heb het namelijk helemaal niet nodig.

 

312. Welke dingen staan nog op je to-do-list?

Hmm heel veel to do dingen op mijn lijst, onder andere vallen daar mijn manuscripten onder. Daar heb ik nogal projecten van lopen. Dat loopt eigenlijk al aantal jaren. Omdat ik tussen de prive omstandigheden dat blijf doen en soms geen inspiratie om er verder mee te werken. Binnenkort gewoon er mee verder. Dan kan ik dingen echt af gaan strepen.

 

313. Twijfel je vaak?

Nee eigenlijk. niet.

 

314. Waar ben je ontevreden over?

Inkomsten haha, mag altijd meer.

 

315. Met welk gevoel stap je in een vliegtuig?

Geen idee nog nooit gevlogen dus geen idee.

 

316. Vind jij: voor wat, hoort wat?

Ja, eerlijk is eerlijk tenslotte. Je doet iets voor een andere dan mogen ze ook terug doen.

 

317. Ben je wel eens gepest?

Ja al vanaf peuter af aan al, maar dat heeft juist gezorgd dat ik mijn eigen juist ben gaan bewandelen en niks doe wat de anderen allemaal doen. Ik ben ik en ben trots op alles wat ik doe. Ik ben blij dat ik mijn passie kan en mag doen.

 

318. Hoe spontaan ben je?

Heel spontaan, wat ik soms wel moet bekopen door helemaal te ontprikkelen thuis door nergens meer heen te gaan. Dan is het zo veel geweest. Ben daarin een echte schorpioen haha

 

319. Steun jij mensen onvoorwaardelijk?

Ja zonder dat ze mijn keuzes steunen, steun ik de andere mensen zonder aarzeling. Omdat ik het altijd doe en probeer mensen op hun hart te drukken dat ze hun eigen hart moeten volgen. Dat doe ik tenslotte ook. Daarom in december bestaat mijn website al 8 jaar.

 

320. Waar voel je je schuldig over?

Nergens over, Waarom zou ik ergens schuldig om moeten voelen? ik zou het echt niet weten.

 

Volgende week weer een nieuwe deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *