Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

1000 vragen aan jezelf (31).

Hallo lieve lezers.

We gaan weer verder met de volgende 10 delen van 1000 vragen aan jezelf, vinden jullie het nog steeds leuk?

301. Wat is je favoriete toetje?

Pff, hou zelf wel van rijstepap enz.. maar ijsje op zijn tijd is ook heerlijk. Geef mij bij ijs maar een waterijs. Magnum op zijn tijd is ook zeker lekker maar is geen must om te hebben.

 

302. Waarin ben jij een natuurtalent?

Schrijven, schrijf zelf gedichten tot korte verhalen maar ook deze artikelen vind ik erg leuk om te schrijven. Heb altijd als kind al geschreven. Zat toen al vol fantasie tijdens de lessen op de basisschool (vooral bij Rekenen vak) vond dat totaal niks want heb er niks mee. Kan mij de belangrijkste dingen mee redden met papiertje met uitrekenen. Net als met rekeningen red ik mij er helemaal mee. Dat is tenslotte alleen maar optellen en aftrekken of delen.. Geef mij daarin maar Taal en Nederlands en Geschiedenis.

Ben niet voor niks bezig met meerdere manuscripten te voltooien om deze uitgeefbaar te krijgen. Maar daar zit nog heel veel uren in. Combineren met mijn website zoals 1000 vragen aan jezelf is best een ding..

 

303. Wie in je omgeving is onlangs positief veranderd?

Denk dat diegene het zelf wel weet, bepaalde dingen zijn prive want ga op mijn website geen namen noemen.

 

304. Heb je jezelf wel eens betrapt op racisme?

Nee iedere geval dan niet bewust, ben een open minded persoon. Heb een hekel aan racisme en dat soort dingen.

 

305. Voel je je fit?

Ja, fiets gemiddeld per maand 118,52 kilometer afgelopen maand mei. Mag daarin zeker niet klagen hoeveel ik eigenlijk fiets. Ik vind het trouwens ook heerlijk om te fietsen. Je bent buiten en als de zon schijnt krijg je de eerst zonnestralen op je gezicht.

 

306. Heb je financieel alles op orde?

Tot nu toe geen schulden, we kunnen alle rekeningen betalen zonder extra regelingen te hoeven maken. Kan daarin wel zeggen dat we het net allemaal redden met onze minimum inkomen van ons beide. Het mag natuurlijk altijd wel meer geld binnen komen zonder dat we extra in moeten leveren. Met inflatie is het natuurlijk wel moelijker betreft alles. We blijven natuurlijk wel positief en we gaan wel door. Elke maand zijn we blij dat we alles weer hebben betaald dat wel.

 

307. Welk boek heeft je teleurgesteld?

Als boekblogger krijg je soms verschillende aanvragen. Owen heette de auteur en zijn boek bevatte veel grammatica en scheldwoorden dat zoveel was dat het niet te lezen viel.

 

308. Om welke reden vond je laatste verhuizing plaats?

We woonde in een huis uit 1919 dan kan je wel nagaan hoe het gesteld staat met ruimte, nou dat was er bijna niet. Alles was klein en gehorig. We konden onze spullen niet eens kwijt. Laat staan een televisie was al veel. Het was een arbeiderswoning ( eengezinswoning) maar dan echt heel klein.

 

309. Ben je een zwart-witdenker?

Nee ben meer grijsbebied denker, niks is namelijk zwart wit. Alles heeft een diepere laag dan er op het eerste gezicht gedacht is.

 

310. Wat voel je als je verliefd bent?

Vlinders in de buik, altijd aan diegene denken.

Dat is nu nog steeds van toepassing want we zijn bijna 12 jaar samen.

 

Volgende week weer een nieuwe deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *