Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

1000 vragen aan jezelf (28).

Hallo lieve lezers.

271. Welke verliefdheid snap je niet van jezelf?

Kalverliefde in de pubertijd… dat was nogal een verliefdheid wat niet serieus te nemen is.

 

272. Sta je genoeg stil bij het leven?

Ja helemaal nadat Joost van Nerdygeekyboy overleden is. Elke dag is er weer een nieuwe dag. Je kan zomaar wat hebben waardoor elke dag telt.

 

273. Voel je je bij sommige mensen heel onzeker?

Nee eigenlijk niet want iedereen doet waar hij of zij goed in is.

 

274. Ben je gevoelig voor autoriteit?

Nee niet waar ik bewust van ben.

 

275. Ben je graag alleen?

Ja kom dan helemaal tot rust. Maar altijd wel weer blij dat mijn vriend weer terug komt van kamp met scouting.

 

276. Waarmee kwam je voor jezelf op?

Na jaren gepest te worden rond mijn 14e de pester aangepakt en hij liep heel hard weg.

 

277. Welk goed doel steun je?

Spierfonds, Jantje Beton. Bij Spierfonds ben ik samen met mijn vriend wijkhoofd van onze wijk.

 

278. Hoe ziet je droomhuis eruit?

Een mooie huis met meerdere garages en genoeg slaapkamers.

 

279. Doe je makkelijk beloften?

Nee want hou niet van valse beloftes te doen. Dus doe geen beloftes aan mensen als ik niet weet of ik ze kan waarmaken.

 

280. Hoever ga jij voor geld?

Geld verdienen is altijd wel leuk natuurlijk, ben nog steeds aan het verzinnen hoe het beste mijn shop kan doen. Denk dat ik eerst begin met mijn tweedehands boeken te verkopen. Om zo verder te gaan bouwen aan mijn eigen onderneming. Kleine stapjes, op ten duur wil ik boekenleggers enz maken. Daarbij komt eerst nog het ontwerpen en digitaal maken en dan naar drukkerij en goedkeuren. Maar zo ver is het allemaal niet. Of samenwerkingen aan gaan waarbij ik een klein bedrag mee verdien. Daarom heb ik google ads op mijn website staan. Het levert maar paar cent op elke keer maar elke cent doet het voor mij wel. Ik wil namelijk niet zomaar een petjeaf pagina gaan doen want dan voel ik mij nog extra verplichting naar mijn lezers toe. Het moet vrij blijvend blijven vind ik.

 

Volgende week weer een nieuwe deel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *