Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

1000 vragen aan jezelf (25).

Hallo lieve lezers.

241. Met wie wil je je laatste minuten doorbrengen?

Met mijn vriend natuurlijk.

 

242. Heb je een missie in je leven?

Ja om mijn eigen grote doelen te behalen, Mama worden maar ook voor anderen klaar staan om hun te helpen met hun trauma. Zou ook wel iets als ervaringsdeskundige willen worden voor mensen met seksueel misbruik te kunnen praten. Ondanks alles het altijd weer goed kan gaan.

 

243. Ben je aan iets verslaafd?

Ja aan lezen haha, eten koken.

 

244. Welk overlijden heeft je het meest aangegrepen?

Cas Spijkers, Marianne Vaatstra, Antonie Kramerling en zo nog wel meer maar kom er nu niet zo snel meer erop. Marianne Vaatstra vermoord werd was ik zelf een kind in de provincie Friesland. Was bijna zelf een puber.

 

245, Hoe zou de titel van jouw autobiografie luiden?

Dat laat ik dan over aan de uitgever over. Zo interessante leven heb ik niet .vind ik.

 

246. Hoeveel lijk je al op wie je wilt zijn?

Ik lijk al op mezelf en hoef mij niet anders voor te doen. Ben goed zoals ik ben. Ik wordt altijd beter dan ik al ben door dat ik mezelf altijd weer verder ontwikkel en blijf dat ook altijd doen.

 

247. Wanneer moet je een relatie beëindigen?

Wanneer je elkaar niet meer vertrouwd of vreemdgaat zonder je medeweten. Dan zou ik een relatie beëindigen. Maar dat is voor iedereen tenslotte anders en mogen ze ook zelf bepalen.

 

248. Hoe belangrijk is je werk?

Mijn website is voor mij heel belangrijk e hoop er echt mijn werk van te mogen maken. Helaas verdien ik er nu nog niet veel aan.

 

249. Wat had je graag goed willen kunnen?

Ben tevreden met mezelf want ik kan alles al wat ik zou willen, leer elke dag nog steeds bij. ik hoef niet perfect te zijn en overal goed in te zijn want dat is tenslotte niemand.

 

250. Maakt geld gelukkig?

Geld kan gelukkig maken, het hoeft niet zo te zijn want gezondheid is het allerbelangrijkste wat er eigenlijk bestaat. Tuurlijk willen de meeste mensen meer geld. Dat zou ik zelf ook wel willen omdat ik zelf maar aan inkomsten van een Wajong heb en mijn vriend een gedeelte Wajong en vanuit zijn werk.

 

Volgende week weer een nieuwe deel online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *